MX-sesongen er i gang

I vinter har det vært full gang i motorcrosshallen. Denne delen av sesongen er ypperlig til å trene teknikk, og hos oss kan man gjøre det innendørs.

Det har vært en god sesong, med to åpne treninger i uken og mye drop-in kjøring. Vi har hatt besøk fra både Østlandet og Vestlandet, og mange nye klubber finner veien til hallen, i tillegg til de gamle trofaste. Det er tydelig at det gode budskapet sprer seg i miljøet.

MX-hallen på anlegget vårt er Norges eneste innendørs motorcross hall, og Europas største. Dette gjør den attraktiv for MX-utøvere på alle nivå. Løypen er variert og teknisk utfordrende, og gir deg gode muligheter til å bli både bedre og tøffere når du kjører. En blanding av leire fra Skåland og finknust masse fra Rekefjord, begge et par kilometer fra anlegget, gir en masse som er svært funksjonell. Den er god å kjøre på for utøverne, og fungerer godt med tanke på vedlikehold.

Å kjøre inne gjør en sesong som ellers er fylt av kaldt og vått vær mye greiere. Hos oss er det gode tilrettelagte forhold og fasiliteter, med varmt klubbrom, dusj og garderobe, tribune som gi god utsikt til hele banen, og mulighet for strøm til bobil og campingvogn. Ønsker du å leie hallen som klubb eller privatperson? Prisen for en dag er 10 000 kroner ekskludert mva.

Vi gleder oss til resten av innesesongen!

Publisert i