Møt oss på Autopia

Vi står på stand på Autopia 14. – 16. april! Der vil det bli morsomme leker og konkurranser, og vi har også med en av våre banebiler som man kan prøve å sitte i.

Denne helgen arrangeres Autopia for fjerde gang siden 2019, og det er forventet mange besøkene! Tidligere år har det vært utstilt mer enn 300 biler fordelt på fire haller, og mer enn 12 000 besøkende. Det er altså stedet å være hvis man er interessert i bil og motor. Autopia skriver på sine egne nettsider at deres mål er å skape et opplevelsesbasert motorunivers som samler og inkluderer alle aktører med ekte lidenskap og interesse for fart, bil og motor. Det er stor tetthet av dyrere biler, sports- og superbiler i regionen, og mange av disse vil du finne utstilt her.

Deres verdier er kvalitet og profesjonalitet i både uttrykk og innhold, og som viktigste fokusområder har de klassiske biler og motorsykler, de nyeste og kommende toppmodellene fra importørene, de råeste sports- og superbilene og bilutstyr og -rekvisita samt tjenester relatert til motorkjøretøy.

Er du interessert i tøffe biler, og i tillegg nysgjerrig på hva vi driver med er dette en gylden mulighet. Vi vil nemlig snakke med deg! Kom innom oss på standen og hils.

Publisert i